Találatok száma: 0

Zenei fesztivál

Szemezgess kedvedre az ország legjobb zenei fesztiváljai között! A fesztiválok szezonja a nyár, ilyenkor szinte folyamatosan több fesztivál is van országszerte, és könnyen találhatsz a lakóhelyedhez közeli, vagy éppen a kedvenc zenei stílusodra alapozott fesztivált. Vannak, akik a kisebb, családiasabb zenei fesztiválokon érzik jól magukat, míg mások csakis a legnagyobbakra pályáznak – mint amilyen például a Sziget fesztivál, a VOLT, vagy éppen a Balaton Sound.

Zenei fesztivál
 
A Sziget fesztivál a nemzetközi sztárcsapatok sokaságát hozza el minden évben augusztusban a Hajógyári-szigetre. A Sziget fesztivál méretei mellett a családias hangulatot nehéz produkálni, a szervezők mégis igyekeznek nagy hangsúlyt fektetni a közösségi életérzésre is. A Sziget fesztiválon az elektronikus zene kedvelői is megtalálhatják a számításukat, csakúgy mint a világzene, a rock, a metál, vagy a pop, a hiphop kedvelői.
 
A Balaton Sound fesztivál az elektronikus zene kedvelőinek lejelentősebb hazai rendezvénye, ami a hazai zenei élet krémje mellett a nemzetközi DJ-ket is lecsábítja a Balaton partjára, Zamárdiba. A Balaton Sound az a fesztivál, amely rendre képes telt házzal működni, így érdemes időben lecsapnod a jegyekre, ha Te is nyomulnál ezen a fesztiválon. A Balaton Sound fesztivál szerethetőségére a zene mellett a helyszín is rátesz még egy lapáttal, egyedülálló az az élmény, amikor a bulizást strandolással kombinálod a Balaton Soundon.