Találatok száma: 0

Szórakoztató programok

Szórakoztató programokból – főleg Budapesten – sosincs hiány. Maximum annyi van, hogy Te nem hallasz róla. De ezért vagyunk mi, összegyűjtjük Neked a legizgalmasabb szórakoztató programokat – a flashmoboktól kezdve a szépségversenyeken és a tuning show-kon át egészen a stand up estekig, így Neked nincs más dolgod, mint kiválasztani a legszimpatikusabb/legközelebb lévő/legígéretesebb/legmenőbb szórakoztató programokat!

Szórakoztató programok
 
Az utóbbi években robbantak be a flashmobok Magyarországra is, ezek a szórakoztató programok a közösségi megmozdulásokban nyilvánulnak meg, amelyek az utca emberét is meglepik. Flashmob-ra így akkor is eljuthatsz, ha nem is tervezted, de nálunk mindig előre értesülhetsz a közelgő izgalmasabb flashmobokról.
 
A szépségverseny, mint szórakoztató program inkább a pasiknak kedvez, de a nőknek is érdekes lehet szemrevételezni a konkurenciát. A legtöbb szépségversenyt Budapesten tartják, de egy-egy vidéki helyszínen is találhatsz izgalmasabb szépségversenyt.
 
A tuning show-k szintén olyan szórakoztató programok, amik elsősorban a férfiaknak kedveznek, de persze sok nő is odavan az autók, motorok világáért. A tuning show-kon általában nagyon erős a tuningautós felhozatal, és nincs hiány a tuning- és hifis cégek programjaiból sem. A tuning showkon az egyes márkák legújabb modelljeit is szemrevételezheted.
 
A stand up comedyk már a tömegszórakoztatás műfajába tartoznak, annyian vevők rá, és annyi helyen bele lehet botlani a Dumaszínház produkcióiba. A stand up comedy mint szórakoztató program angolszász eredetű, de hazánkban is nagyon gyorsan gyökeret vert.