Találatok száma: 189

Szórakozóhely

A Faninfo honlapján az ország legjobb szórakozóhelyei között csemegézhetsz! Ha jól jönne egy igazán menő party, akkor jó helyen jársz: válaszd ki, melyik disco, vagy éppen romkocsma az, ahol a legjobb lesz Neked! A honlapunkon található szórakozóhelyek mind a zene, mind az italkínálat, mind pedig a kiszolgálás színvonalát tekintve nagyot alkotnak. Nem mindig a hozzád legközelebbi szórakozóhely lesz a befutó, így érdemes megadni az időt annak, hogy felfedezzétek a város legjobb szórakozóhelyeit! És amíg megtaláljátok az igazit, addig is lenyomtok egy jó kis disco, vagy éppen romkocsma turnét!

Szórakozóhely
 
Manapság a romkocsmák a legmenőbb szórakozóhelyek között vannak, ami nem is csoda: különös atmoszférájuk a helyieket és a turistákat is egyaránt vonzza. A Faninfo honlapján a budapesti romkocsmák világát is feltérképezheted. A romkocsmák főleg Budapest illusztris szórakozóhelyeiként ismertek. Sajátos alaphangjukat a felújítás-mentes épületek és az eklektikus berendezés adja. A romkocsmák kínálata teljesen változó lehet, persze a sör és a jófajta italok nem hiányozhatnak egyetlen szórakozóhelyről sem, de az ételek tekintetében már nagy lehet az eltérés.
 
Mindig vannak, akik eleve a karaoke miatt járnak szórakozóhelyekre, míg mások néhány korsó sör után keverednek valahogy bele a dologba. Akárhogy is van, sok olyan szórakozóhelyet találhatsz Budapesten is, ahol egy kellemes kis karaoke keretében kiélheted énektudásodat. Ami ha nem is jön úgy igazán össze, abban lehet bízni azért, hogy a szórakozóhely vendégeinek többsége másnap már mire sem emlékszik mindebből.