Találatok száma: 261

Kocsma

A kocsmázás igazi közösségi tevékenység, vesd Te is bele magad az éjszakai (vagy épp délutáni) életbe, és fedezd fel az ország legjobb kocsmáit! A Faninfo honlapján csemegézhetsz a minőségi és igényes kocsmák közt, és eldöntheted, hogy a Hozzád legközelebb eső helyszínre pályázol, vagy éppen a legérdekesebb/legnagyobb/legkülönlegesebb kocsma lesz-e ezúttal a nyerő!

Kocsma
 
A kocsmák árfekvése nagyon eltérő, és az sem biztos, hogy a legdrágább helyek a legminőségibbek. Sok olyan olcsó kocsmát is találhatsz kínálatunkban, ahol jóféle italokat kaphatsz kedvező árfekvésen. Persze vannak a klasszikus értelemben vett olcsó kocsmák is, ahol némileg lepukkant miliő, ízre műanyag kannás borok és meglepően alacsony árak várnak – nem leszólni akarjuk ezeket a helyeket, hiszen az olcsó kocsmáknak is megvan a maga hangulata, és nem mellesleg pénztárcakímélőek is.
 
A kocsmák világához szervesen hozzátartozik a biliárd is. Néhány pohár bor után vérre menő küzdelmet folytathattok a jól ismert zöld borítású asztal mellett állva. A biliárd nem mai gyerek, története során szorosan összekapcsolódott a krikettel és a golffal. Már a 13. századtól kezdve maradtak fenn utalások olyan sportokról, amelyeknél faütővel kellett meglökni a labdát (és ez már erősen hajaz a ma annyira népszerű kocsma sportra, a biliárdra). Kezdetben a szabadban játszották ezeket a sportokat, de a rossz időjárás miatt átpályáztak fedett helyekre, majd asztalra – valahogy így született meg a biliárd.