2013. augusztus 05.
MOST Kortárs Bisztró
A hatodik kerület egyik kedvelt és hangulatos „kiülős” helye a MOST Kortárs Bisztró. Ki ne hagyd, ha szeretnél egy árnyas teraszon összeröffenni a barátaiddal ínyenc falatok és italok kíséretében!


Forrás: www.facebook.com/mostbisztro

A MOST bisztró a legnagyobb kánikulára is elkészült: a brutális, 2 literes limonádéjuk képes egy egész asztaltársaságot lehűteni. A bisztró konyhája leginkább eklektikusnak nevezhető, a legkülönfélébb ételek is jól megférnek egymás mellett az étlapon: egy kis tikka masala Indiából, sült tészta Kínából, fish'n'chips, francia bundáskenyér juharsziruppal, amerikai palacsinta és marhaburger is ott figyel az étlapon – hogy csak néhány példát említsünk. Érdemes a MOST aktuális akcióira is figyelni, például grill hétfőket és burger napokat is szerveztek már az ínyencek örömére. 10, vagy 20 főre választható party menüket is készítenek. 
Az italok is az ételekhez hasonló sokféleséget mutatnak, az ízletes teáktól kezdve a legütősebb koktélokig mindent megtalálsz itt, és több mint 40 -féle bor is szerepel a kínálatban. A MOST-ban gyakoriak a koncertek, ami rátesz még egy lapáttal az amúgy is szuper hangulatra.