2014. június 04.
Megújult az Instant – A kultúra visszaköszön
2014 tavaszán megújult a Nagymező utcán működő romkocsma, az Instant, ami ezentúl így ismét underground kulturális események sokaságával vár mindenkit. Az izgalmas belső terekkel rendelkező bulihelyszín pedig új termekkel és folyosókkal is kibővült.
Underground színpadi produkciók, izgalmas tárlatok, könyvbemutatók és divatbemutatók is várnak ezentúl az Instantban, amely a kultúra alternatív fellegvárává igyekszik válni ismét. A változások örömére egy háromnapos fesztivált is szervezett a hely – a találó Metamorphosis néven.
 
A kulturális újdonságok mellett a belső terek megújítása is nagy változásokat hozott az Instant életébe, ami így az eddiginél is jóval méretesebb lett. A fenti rész kibővült egy eddig padlásként használt térrel, ami helyett egy új bárpultot és termet találsz ezentúl. A Vaddiszkó pedig az eddiginél jóval méretesebb lett. A lenti részen a kávézó lett az eddigieknél ütősebb, nem csak a mérete nőtt, hanem állandó vendéglátó egységgé is kinőtte magát. És ezentúl kibérelhetitek leánybúcsúra, szülinapi partyra és egyéb magánakciókhoz is.


Kép forrása: Instant