2014. június 06.
Lány és legénybúcsús helyek Budapesten
Budapest ideális hely a legénybúcsúk számára, számtalan lehetőség közül választhatunk bajtársunk „utolsó óráinak” kellemesebbé tételére. Az alábbi összeállításban 5 különböző stílusú helyet válogattunk össze.
Házibuli pártiaknak:  Dive Cafe & Bar

Aki olcsón akar inni és sokat.  Teljesen elszeparált pincerész (igen táncost is lehet hívni), kedvező árak és mindez a „legbelebb” belvárosban.Kép forrása: dive-cafe

Eggyel elengásabbaknak: Rocco’s World

Egyetlen férfianak sem kell bemutatnunk a hely névadóját, akinek olasz étterme-kávézója tárt karokkal várja a mulatni vágyó társaságokat. Grátiszként maga a Művész úr is gyakran teszi tiszteletét a Rocco’s-ban, azt hiszem bárki szívesen inná meg vele utolsó egyedülálló felesét.


Kép forrása: Roccosworldcaffe

Akik még lőnének egy utolsót: Lasergame

Mindegy hogy csak ki akarod ereszteni a gőzt vagy csak túlságosan belopta magát a szívedbe Neil Patrick Harris az Így jártam anyátokból, ha kicsit másra vágysz mint a jól bevált pia+táncoslány=legénybúcsú recept, ez a te helyed. Bár inni itt is lehet.


Kép forrása: lasergame.lasertag

Kocsmajáték fanoknak: Noiret

Akik még kibilárdoznák magukat utoljára anélkül, hogy folyamatosan az órájukat (telefon/pad/stb...) csekkolják mert 9-kor páros borkostóló randi van a szomszéd párral.


Kép forrása: biliard.noiret

Akik menekülnének: SexyTi

Erotikus szabadulószoba. Pont.


Kép forrása: sexyti