FaninfoCard – A kártyába zárt kedvezményvilág

 

A FaninfoCard azzal a céllal indult, hogy valós kedvezményeket adjon, anélkül, hogy a vásárlók és a szolgáltatók közé állna. Sokaknak ismerősek a pontgyűjtő kártyák, a kuponok megvásárlására ösztönző website-ok. A FaninfoCard-dal egy új korszak indul a kedvezmények világában. Regisztrálj most!
 

2014. november 07.
Élesztő – magyar kézműves sörök romkocsmája
2013 áprilisában nyílt meg  a budapesti Tűzoltó utcában az első olyan romkocsma, ahol magyar kézműves söröket csapolnak a korsóba.

Nyitáskor 17 -féle magyar kézműves sört kínáltak a romkocsmában, a tervek szerint fokozatosan gyarapszik a repertoár külföldi nedűkkel is. A régóta bevált ízletes italok mellett fiatal magyar főzdék újhullámos söreit is megkóstolhatod itt.


Forrás: www.facebook.com/elesztohaz

Az Élesztőnek egyedi hangulatot ad az a körülbelül 100 éves udvar, amelyben működik. Az üzemeltetők célja, hogy a kocsmának otthont adó épületet gasztronómiai központtá változtassák, kávézók, éttermek, sörfőzdék, vendégszobák és bárok nyitásával. A folyamat elején júniusban már meg is nyitották az Élesztő részeként a főváros első romkávézóját, a Rengeteg RomKafét. A családias hangulatú hely egyik különlegessége, hogy Te döntheted el (egy 1-től 10-ig skála alapján), hogy mennyire erősen kéred a chillis kávét, de teakülönlegességekből sincs hiány, a másik érdekesség pedig a hely otthonosságérzetét fokozó plüssmackó gyűjtemény.