Találatok száma: 10

Disco, club

Honlapunkon az ország legjobb disco-i és clubjai között válogathatsz! Így ha egy igazán ütős partyra vágysz, a legjobb helyen vagy ahhoz, hogy megtaláld, melyik club, illetve disco az, ahol a legjobb lesz Neked és a haveroknak! A honlapunkon található disco-k mind a zene, mind az italkínálat, mind pedig a kiszolgálás színvonalát hasítanak. Nem mindig a hozzád legközelebb lévő club lesz a nyerő, így érdemes napokat, vagy heteket szánni arra, hogy felfedezzétek a város discoit! És amíg megtaláljátok az igazit, addig is lenyomtok egy jó kis party-turnét!

Disco, Club
   
A legtöbb club-ban gyakran belefuthatsz jó kis retro zenékbe, ami manapság népszerűbb, mint valaha. Retro zene alatt persze nem feltétlen és kizárólag anyáink vagy nagyanyáink korában dúdolt dalokat kell érteni, a nyolcvanas-kilencvenes évek legnagyobb slágerei is a retro zenei kínálatot gyarapítják. A retro disco partykon menő lehetsz egy-egy jól eltalált kiegészítővel is, ami az korszakot idézi – egy hajpánt, egy jól eltalált napszemüveg, és máris megvan a retro életérzés.
 
A legtöbb clubban népszerű a house önálló életet élő irányzata, a deep is, ami mélyebb tónusú zenéivel, lágy basszusaival a pörgés mellett egy lazább, megnyugtatóbb hangulatot is áraszt. A deep house számokban gyakrabban felcsendül férfi vokál is. A honlapunkon olyan disco-k és club-ok között is csemegézhetsz, ahol a deep dallamai is gyakran felcsendülnek.