Találatok száma: 533


Bár, pub, söröző

Szemezgess a Faninfo honlapján a legjobb bárok, pub-ok és sörözők között! Egy kellemes délutáni csevej egy korsó kézműves sör mellett, egy partyba tornyosuló péntek este, vagy éppen egy laza előkészület a disco előtt – bármelyikről is legyen szó, az oldalunkon található bárok, pubok és sörözők egyedi atmoszférája és ütős italkínálata megadja azt az élményt, amire épp vágytok. Az italkínálat a legtöbb pubban és bárban remek, a helyek mérete berendezése, atmoszférája adja a különbségeket, ez viszont egyénenként teljesen eltérő, és egyéni ízlés függvénye, hogy ki melyik pub-ot, sörözőt vagy éppen bárt preferálja emiatt.

Bár, pub, söröző
 
Az igényesebb sörözők és pubok kínálatában minőségi választékot találsz kézműves sörökből, így ha jó minőségű, illetve különleges folyékony kenyérre áhítozol, akkor is megtalálod a kedvedre való pubot. Magyarországon gombamód szaporodnak a kézműves sörök, így nem csoda, hogy egy-egy söröző akár több tucat különlegességet is kínál kézműves sörökből. A már-már befutott nedűk mellett mindig találkozhatsz ezekben a sörözőkben kézműves sör újdonságokkal is. Nem csak a hazai, de a külföldi kézműves sörök is gyakran visszaköszönnek a hazai pubokban.
 
A meccsnézés és a sörözgetés kéz a kézben járnak, és ha már így van, akkor a meccsek egyre jobban beszivárognak a sörözők, bárok és pubok világába. Így nem is csoda, hogy egyre több olyan sport pubba futhatsz bele, ahol óriási kivetítőkön (vagy legalábbis nagy képernyős tévéken) nézheted a várva várt meccseket. A sport pub-okban több tucat, vagy akár több száz ember társaságában szurkolhatsz kedvenc csapatodnak!