2014. július 17.
MAX 2014 – Harcművész és Küzdősport Expo
Látványos versenyek, a küzdősportok világának hazai sztárjai és izgalmas nyílt edzések várnak mindenkit 2014. május 24-én a MAX2014 (Martial Arts Expo) Harcművész és Küzdősport Expo-n a budapesti Syma Csarnok 7000 négyzetméteres A épületben.


A programon találkozhatsz olimpiai, világ- és Európa-bajnokainkkal is, és különleges edzésmódszereket is kipróbálhatsz. A rendezvény célja az egészséges életmód népszerűsítése és a küzdősportok értékeinek megismertetése. Emellett egy olyan új platformot is igyekszik megteremteni az expo, ahol a harcművészetek szereplői találkozhatnak egymással: sportolók, rajongók, edzők, sportszergyártók egy helyen.

Az esemény fővédnöke az egyébként harcművész múlttal rendelkező Dr. Simicskó István, sportért felelős államtitkár. Az Expon találkozhatsz például Balzsay Károly ökölvívó világbajnokkal, Kiss Balázs világbajnok birkózóval, Hadfi Dániel Európa-bajnok cselgáncsozóval és S.Kovács Ádámmal, aki Világjátékok győztes karatés.

Az expón amellett, hogy sok izgalmas versenyt láthatsz, Te magad is kipróbálhatsz egyes küzdősport típusokat, sztársportolók ás edzők irányítása mellett. Többek között a birkózás, a boksz, a judo, a muay thai, a kyokushin karate, a TRX és a budokon yoga szépségeit tapasztalhatod meg.