SzabadidőSzabaduló szoba
Utolsó frissítés: 2013-10-07 Faninfo Partner

Parapark Visegrádi utca

Szabaduló szoba
Ismerd meg egy régi pesti bérház titkát! Merészkedj le társaiddal a ParaPark pincéibe és játsszatok a Szuter Én ellen. Figyelem, az ajtók záródnak: hatvan percetek van, hogy kijussatok. ..

Ahhoz, hogy kijussatok a ParaParkból, csapatmunka kell: így minimum 2, maximum 5 fős csapatokban játszhattok. A szabályok egyszerűek: Ti bementek, a pince pedig magába zár Benneteket. A falakon visszaszámláló szerkezet mutatja, mennyi időtök maradt még. Ördöglakatokon, fejtörőkön, rejtett tárgyak felkutatásán keresztül vezet az út kifelé. Erőre nincs szükség, elég, ha agyban vagytok nagyok. A szoba minden sarka, minden tárgya egy-egy újabb rejtvény. Találjátok ki, hogy kitaláljatok.

Büszkék vagyunk arra, hogy a ParaPark nem attól izgalmas, hogy fény- és hangeffektekkel riasztja halálra a pacemakeres vendégeket: az adrenalin-szint itt a rejtvényeknek, a kirakódarabkák keresésének, a csapattá válás élményének köszönhetően emelkedik meg. Olyan fény- és hanghatásoktól, vérfagyasztó dramaturgiai fordulatoktól azonban nem kell tartani, amelyek miatt, mondjuk, egy filmben ki kellene tenni azt a bizonyos piros karikát. A korhatárokat illetően ezért a következőket mondjuk: 14 év felett – az egyéb szabályok és normák betartása mellett – bárki lemerészkedhet a ParaParkba, a nagykamasz gyerekek pedig – egyéni érettségüktől függően – felnőtt kíséretében játszhatnak a Szuter Én ellen. Aggódó szülőknek, pedagógusoknak, vagy a főnököt beégetni nem akaró HR-eseknek természetesen személyes beszélgetéssel is állunk a rendelkezésre :-)
Elérhetőségek
1132 Budapest
Visegrádi utca 29
Megközelíthetőség:

Nyugati pályaudvar (4-6-os villamos, 3-as metró)$
info@parapark.hu
csapatepites@parapark.hu
budapest@parapark.hu
Nyitva tartás
Hétfő -
Kedd13:00 - 23:45
Szerda13:00 - 23:45
Csütörtök13:00 - 23:45
Péntek13:00 - 23:45
Szombat13:00 - 23:45
Vasárnap13:00 - 23:45
Foglalástól függően
Kedvezmények és
fizetési lehetőségek

Készpénz, Banki átutalás,
Belépők
2-5 fős csapatok
9000 Ft

2-5 fős csapatok részére
Nyitás éve: 2011
113-as garzon
5-ös számú kísérlet
Egyéb lehetőségek
  • Csapatépítés, Születésnapok, Lány és legénybúcsúk
Faninfo tipp
Tanulóknak
Baráti/haveri társaságoknak
Cégeknek
Családdal
Főiskolásoknak/Egyetemistáknak


Korosztály: 14-
Parkolás
Utcai parkolás lehetséges
Kerékpár tároló
Étel, ital
Programok