SzabadidőGyűjteményMúzeumSpeciális kiállításInteraktív kiállítás
Utolsó frissítés: 2014-05-22 Faninfo Partner

Flippermúzeum

Gyűjtemény, Múzeum, Speciális kiállítás, Interaktív kiállítás,
Szeretettel várunk a XIX. század flipperelődeitől a legmodernebb flipperekig minden időszak játékgépeit felvonultató, interaktív állandó kiállításunkkal (több mint 130 kipróbálható géppel) közel 400 négyzetméteren.

Akár egy kerek évforduló is lehetne az apropó. Pontosan negyed évszázada annak, hogy a legendás Data East vállalat piacra dobta Time Machine (Időgép) elnevezésű flippergépét. A megnevezés azóta új, szimbolikusabb értelmet is kapott. Mára a flipperek mind időgépekké váltak, egy régi kor relikviáivá - azonban még ha eredeti közegüket, a játéktermeket meg is haladta az idő, ma már egyre nagyobb számban találkozhatunk velük gyűjtőknél.

Az emlékeinkben élő pillanat, ahogy gyerekként a fémesen csillogó masinák előtt állunk, vagy izgatottan a sorunkra várunk a játékteremben, nem múlik el soha: a flippergépek és videojátékok fényei, hangjai és színei mögött egy misztikus gyermeki álomvilág sejlik fel, mely a mai napig, már felnőttként is mégoly elevenen él bennünk.

Ezt az álomvilágot: ezeket a fényeket, ezeket a színeket és hangokat keltjük életre "időgépeinkkel" ebben a gondosan válogatott gyűjteményben, mely a bennünk élő Gyermekkel hív mindünket egy felejthetetlen találkozásra.
Elérhetőségek
1137 Budapest
Radnóti Miklós utca 18
Megközelíthetőség:
Nyugati pályaudvartól 5 perc sétára
info@flippermuzeum.hu
Nyitva tartás
Hétfő -
Kedd -
Szerda16:00 - 24:00
Csütörtök16:00 - 24:00
Péntek16:00 - 24:00
Szombat16:00 - 24:00
Vasárnap16:00 - 24:00
Kedvezmények és
fizetési lehetőségek
Diákkedvezmény, Nyugdíjaskedvezmény,
Készpénz,
Belépők
Belépőjegy
500 Ft
Diákoknak, nyugdíjasoknak
250 Ft
Ajándék jegy (egy napra)
2500 Ft
Kedvezményes ajándék jegy
2250 Ft
Bérlet(10 alkalomra)
20000 Ft
Kedvezményes bérlet
18000 Ft
Bérletvásárlási lehetőség
Kiegészítő jegy: Minden megkezdett negyedóra után 200 Ft, de összesen maximum 2 000 Ft. A kiegészítő jegyet megváltóktól belépéskor elkérjük a maximum összeget (2 000 Ft), aminek időarányos részét távozáskor visszatérítjük. Tartalmazza: flippertörténeti bemutató, csoportos tárlatvezetés (igény szerint), támogatás a múzeum állagmegóvására, fejlesztésére. A kiegészítő jegyet megvásárlók kipróbálhatják a galéria valamennyi működőképes kiállítási tárgyát INGYEN.$
Alapterület: 400nmNyitás éve: 2014
Egyéb lehetőségek
  • Terembérlés
  • Csapatépítés, Zártkörű rendezvények,
Faninfo tipp
Cégeknek
Családdal
Baráti/haveri társaságoknak
Parkolás
Utcai parkolás lehetséges,
Étel, ital
Büfé
Programok