Találatok száma: 136


Vízisport

A vízisportok a kedvelt mozgásformák közé tartoznak, a legegyszerűbben űzhető közülük az úszás. Az úszás azért is népszerű, mert nagyobb súlyfelesleggel, vagy ízületi problémák esetén sem tiltott. Úszás közben ugyanis úgy mozgathatod át tested valamennyi porcikáját, hogy közben nem terheli súly az ízületeket.

Vízisport

Az úszás mellett a kajak is népszerű vízisport, bár ahogy, hogy Te is élvezhesd a sportág jótékony hatásait, szükség van egy kajakra, vagy egy olyan egyesületre, ahol eljárhatsz kajak edzésekre. Mindemellett a közelben lévő természetes víz is szükséges a kajakozáshoz. A fővárosban minden adott ahhoz, hogy Te is kipróbáld a kajak áldásos hatásait!

A vízilabda olimpiai sportág, amelyben mi magyarok is szép eredményeket érünk el. A vízilabda alapfeltétele a biztos úszás. Nagyon technikás vízisport, és nagyon jó erőnlétet követel, illetve teremt meg.

A vízisportok közül érdemes még megemlíteni a vitorlázást. Nagyon nagy élmény vitorlás hajón suhanva szelni a habokat – akár a Balatonon, akár az Adrián. Vitorlás hajót szerencsére nem csak vásárolni, de bérelni is lehet.

A kite is népszerű vízisport.