Találatok száma: 17

Tánc

A tánc sokkal több mint sport, a tánc igazi örömforrás. Amikor a mozdulataidra figyelsz, akkor kikapcsol a hétköznapi zakatoló elme, és átadod magad a zenének és a ritmusnak. A Faninfo weboldalán olyan tánciskolákat találsz, ahol remek oktatók irányítása mellett ismerkedhetsz meg az egyes tánc fajtákkal – legyen az akár latin, break, swing, rocky vagy éppen hip hop tánc. Kapcsolódó cikkek


5 ütős CrossFit terem Budapesten

 

Ha nem hiszel a könnyű megoldásokban, viszont ha már egyszer odateszed magad, akkor el is várod a nagy eredményeket, akkor a CrossFit a Te sportod! Az egyik legkomplexebb edzésformaként a test valamennyi izmát megdolgoztatja. Cikkünkből megtudhatod, hol próbálhatod ki a crossfit-et Budapesten!


Fuss 2014 km-t 2014-ben


Tartod még az újévi fogadalmakat? Vagy már nem is emlékszel, mikre esküdöztél a szilveszteri buli hajnalán? Akárhogy is, ha a rendszeres futás is ott ficeg a céljaid között, akkor a Fuss 2014 km-t 2014-ben nevű kezdeményezés megadhatja Neked is azt a löketet, ami a jó szokás kialakítását és megtartását segíti.

Tánc

Hogyan válaszd ki a Neked való tánciskolát?

Ha még azt sem tudod belőni, hogy milyen tánc fajtákat szeretnél kipróbálni a gyakorlatban is, akkor a legjobb, ha első körben Youtube videókat nézegetsz az adott stílusról. Latin, break, swing, rocky és hip hop tánc videókat is bőségesen találsz, de más népszerű, vagy éppen különleges tánc fajták nyomára is bukkanhatsz. Ha kiválasztottad, hogy melyik tánc fajta áll Hozzád a legközelebb, akkor nincs más dolgod, mint a Faninfo honlapján megkeresni, melyik tánciskolák oktatják ezt a stílust a közeledben. Persze minden tánctanárnak és minden tanítványnak más a személyisége, ezért onnan tudhatod, hogy megtaláltad a számodra ideális tánciskolát, hogy jól érzed magad ott a bőrödben, feltölt energiával, és folyamatosan töltődsz.

Ha már elég otthonosan mozogsz egy-egy tánc fajta talaján, akkor az a partykon is előnyödre válhat, egy kis bájos swing, temperamentumos latin tánclépések, egy kis lendületes rocky, vagy éppen pár bevállalós hip hop pörgés, és a party középpontjában találod magad.