Találatok száma: 0

Meccsközvetítés

Otthon a tévé előtt ülve kevésbé izgalmas követni a sporteseményeket, mintha valamelyik szórakozóhely meccsközvetítésére mennétek el a haverokkal. Ma már sok olyan helyet találhatsz, ahol nagyméretű kivetítőn sokkal élvezetesebb élményt nyújt egy-egy foci közvetítés. Ráadásul ezeken a helyszíneken sokféle csapolt és üveges sör, egyéb italok és jófajta ételek közül is választhatsz.

Meccsközvetítés


Ha mérkőzés közvetítésre mész, az is előny, hogy így nagyobb baráti társasággal is megtehetitek mindezt, 10-12 ember már nehézkesen férne el egy kisebb lakás nappalijában a televízió előtt. Ráadásul a meccsközvetítéseket sokan kedvelik, és sokszor frenetikus élmény másik 40-50, vagy akár 100 emberrel együtt szurkolni a kedvenc csapatodnak.

A mérkőzés közvetítés típusai

A meccsközvetítések rendkívül sokfélék lehetnek, de leggyakrabban mégis a bajnokok ligáját, a spanyol bajnokságot, a bundesliga mérkőzéseket, a premier leaguet, az angol bajnokságot és a magyar bajnokságot követheted az egyes helyszínek kivetítőjén, vagy televízióján. A 2014-es FIFA labdarúgó világbajnokság ideje alatt igazi közösségi szurkolásokat élhetsz át a meccsközvetítéseken.
 
Keresd meg weboldalunkon a Neked időben és helyszínben leginkább megfelelő mérkőzés közvetítést!