Találatok száma: 162

 

Labdajáték

A Faninfo honlapján az ország legjobb labdajáték helyszínei között is válogathatsz, illetve megkeresheted azt a placcot vagy termet, amelyik a legközelebb van Hozzád!
  Kapcsolódó cikkek
 

Vízilabda Európa Bajnokság Budapesten

 

A vízilabda nem hiába tartozik hazánkban a kedvenc sportágak közé, sokszor hoztunk már el jó helyezéseket és érmeket vele a világversenyekről. Erre újra lehet esélyünk, ráadásul hazai helyszínen: 2014. július 14. és 27. között a Margitszigeten rendezik meg a Vízilabda Európa Bajnokságot.


 

Hol golfozhatsz Budapesten?


A golfozásról az él a köztudatban, hogy a gazdagok sportja. Az biztos, hogy nincs ingyen, viszont az egyre több hazai golfpálya azt hozta magával, hogy ma már szélesebb rétegek számára is elérhető a sportág. Cikkünkben néhány fővárosi golfpályát mutatunk be.

Labdajáték

A labdajátékok nem véletlenül a legnépszerűbbek a sportok világában. Lendületesek, technikásak, de fejben is észnél kell lenni, ugyanakkor egy egészséges versenyszellem is ott figyel általában. A labdajátékokat űzni is nagy élvezet, de szurkolóként is igazi élményt adnak.

Labdajáték típusok
A foci nagy valószínűséggel a legnépszerűbb labdajáték hazánkban – annak ellenére is, hogy az utóbbi évtizedekben nem csillogtatunk nagy eredményeket benne. A foci nagyon technikás sport, de erőnlét és lelkierő is kell hozzá.

A kézilabda sem sokkal marad el népszerűségben a focitól, ráadásul ebben a labdajátékban már nagyon szép nemzetközi sikereink is vannak. Hobbi szinten kevesebben űzik a kézilabdát, mint a focit, de azért jó eséllyel találhatsz magadnak a közeledben edző csapatot.

Sokak fejében az él, hogy a golf a tehetősek sportja. Való igaz, hogy nem tartozik a legolcsóbb mozgásformák közé ez a labdajáték, de egyre elérhetőbb azért az ára, illetve a fiatal tehetségek támogatást is kaphatnak. Egyre több minőségi golfpálya épül az országban, ahol oktatók segítségével magad is kipróbálhatod a játékot.

A tenisz is ott figyel a legnépszerűbb labdajátékok között, két ember óriási küzdelme elevenedik meg legtöbbször a pályán, és mindez még a televízió képernyőjén is jól mutat. A teniszt nem csak nézni, de űzni is érdemes. Erős zsírégető és izomerősítő hatása is van, valamint a robbanékonyságot is növeli.

A kosárlabda igazi csapatsport, ami nem csak a legnagyobbaknak szól. Amellett, hogy alaposan átmozgat és edzésbe hoz, közösséget is formál. A kézilabda a focihoz hasonlóan népszerű labdajáték már a gyerekek és kamaszok között is.

Válogass kedvedre az ország legnépszerűbb labdajáték helyszínei között!