2014. június 04.
Vízilabda Európa Bajnokság Budapesten
A vízilabda nem hiába tartozik hazánkban a kedvenc sportágak közé, sokszor hoztunk már el jó helyezéseket és érmeket vele a világversenyekről. Erre újra lehet esélyünk, ráadásul hazai helyszínen: 2014. július 14. és 27. között a Margitszigeten rendezik meg a Vízilabda Európa Bajnokságot.
A csoportsorsolás már lezajlott, ennek eredményeképp már tudhatjuk, hogy a férfiak a szerbekkel, a horvátokkal, a spanyolokkal, a németekkel és a franciákkal, a nők pedig a görögökkel, a hollandokkal és a britekkel kerültek egy csoportba. A csoportgyőztesek alapjáraton az elődöntőben folytathatják, a csoportok második és harmadik helyezett csapatai pedig keresztbe játszhatnak majd a legjobb négy közé kerülésért. Így, ha a négy közé jutás a cél – márpedig az – akkor, meg kell nyerni a csoportot, vagy meccset kell nyerni a keresztbejátszásban. A férfiak különösen nehéz csoportba sorsolták, így nagy küzdelemre lesz szükség ahhoz, hogy a dobogó közelébe kerüljünk – és ha már ott vagyunk, akkor fel is állhassunk rá. A mérkőzések helyszíne a margitszigeti Hajós Alfréd Uszoda lesz. A magyar fiúk csoportmeccsei minden este fél 9-kor kezdődnek, míg a lányok délután fél 6-tól mérkőznek.
 
Jegyeket a jegyed.hu weboldalakon vásárolhatsz a kontinenstornára. A bérletek a legjobb láthatóságú helyekre szólnak, az összes mérkőzést megtekintheted velük (a döntőket is), átruházhatóak, és ajándékként jár melléjük egy játékos által aláírt póló. A bérletek 50 ezer forintba kerülnek. Külön, az egyes mérkőzésekre szóló jegyek is kaphatók, és különféle VIP jegyeket is vásárolhatsz (amelyek mellé jár például üdítő, nasi, szendvics, meleg büfé, vagy éppen játékos által dedikált póló.