Sport és Egészség
Utolsó frissítés: 2014-05-28 Még nem partner - Hogy lehetsz Faninfo Partner?

Flyboard Magyarország - Scream Adventure Team

Sportegyesület,

A szerkezetet egy jetski motorjához kell csatlakoztatni 18 méter hosszú tömlővel. Ennek a sugárhajtóműve biztosítja a vízellátást, amivel a repülő deszka- Flyboard - a levegőben marad, maximum 10 méter magasságban. A talpra csatolt deszkán két vízsugár biztosítja a tolóerőt, a kézben pedig a két kisebb vízsugár segíti a koordinációt a tanulási szakaszban, mint pl.: a síbot.

Amikor már magabiztosan irányítjuk a Flyboardot, ez a kézi egység elhagyható.  A szerkezet kiötlője, Franky Zapata szerint a Flyboard használata 2 perc alatt elsajátítható.

A flyboard-nak két változata van:

Az első változatot 2 fő használja. 1 fő a Jetskin kezeli a gázkart, a másik fő, pedig  flyboardozik. Ez a változat teszi lehetővé a tanulást.

A másik verzió mikor a flyboardot 1 fő használja. Ezt a jártasabb, gyakorlottabb felhasználóknak ajánlják. Ebben az esetben a Flyboardozó vezérli a jetski gázkarját egy úgynevezett Elektronic Management Kit-tel, mely opcionálisan rendelhető. Ezzel lehet a flyboardról a mögöttünk (és többnyire alattunk) húzott jetskit vezérelni.

Víz alatt és a levegőben is használható az extrém Flyboard, ameddig a vízsugár ereje vagy a vizet a jetskitől szállító cső hossza tart. Maximálisan 10 méter magasra lehet felszállni vele és repkedni, mint Superman vagy Ironman, legyőzve a gravitációt, vagy úszni, mint a delfinek.

Flyboard oktatás

A Flyboard segítségével mindkettőt kipróbálhatod. Egy extrémnek tűnő vízi sport, mely abszolút gyorsan elsajátítható és közel sem olyan veszélyes, mint amilyennek elsőre látszik!

A Flyboardoztatásban csapatunknak már jelentős tapasztalata van. Eddig több mint 150-en kipróbálták 14-60 éves korig, és mindenkinek sikerült kiemelkednie és lebegnie a víz felett 10 percen belül, bármiféle előképzettség nélkül.
+36 70 451 5050
info@flyboard.hu
Faninfo tipp
Nemzetiség: magyar$

Munkásság
Programok