Sport és EgészségFintessFallabdaAerobicSpinning, SpinRacingKrav-MagaKick-BokszBowlingJógaÖkölvívásbodybuilding, testépítésStep
Utolsó frissítés: 2013-05-28 Még nem partner - Hogy lehetsz Faninfo Partner?

FI-SU Csepel Sc Fitness Stúdió

Fintess, Fallabda, Aerobic, Spinning, SpinRacing, Krav-Maga, Kick-Boksz, Bowling, Jóga, Ökölvívás, bodybuilding, testépítés, Step
Unod már, hogy otthon ülsz, és nem találsz magadnak megfelelo programot? Akkor neked itt a helyed!
Három szinten muködo létesítményünkben mindenki talál magának olyan elfoglaltságot, ami érdekli. Ha szeretnéd a testedet formálni, hát megteheted a fitness részlegen, ahol aerobic (alakformáló;, step, zsírégeto, erosítés), SpinRacing, Krav-Maga, kick-boksz aerobic , fitness- mix található;. Ha barátaiddal szeretnél egy kis fittséget vinni az életetekbe, akkor lehet jönni fallabdázni. A squash nem csak jó szórakozás, hanem megmozgatja a testet is.

Miután kellemesen elfáradtatok várunk Titeket a 4 sávos, UV lámpás bowling pályánkon, ahol akár versenyre is kelhetsz társaiddal és a bárban kedvedre válogathattok a husíto italtok közül. Ami még nagyon fontos, itt nem kell félned attól, hogy valamit nem csinálsz jól, ugyanis, minden szinten profi edzok segítik a fejlodésedet. És ha ez még mindig nem lenne elég, szolárium(EU 0,3), szauna, masszázs és fitness shop is található az épületben. Vállaljuk céges rendezvények, születésnapok megszervezését / lebonyolítását.

Gyere el és nézd meg a saját szemeddel, hogy a kedvezo árak, a füstmentes helysígek és a családias hangulatban te hogyan éreznéd magad?
Szeretettel várunk minden kedves vendüget.
Elérhetőségek
1212 Budapest
Béke tér 1
Megközelíthetőség:
Nyitva tartás
Hétfő7:00 - 24:00
Kedd7:00 - 24:00
Szerda7:00 - 24:00
Csütörtök7:00 - 24:00
Péntek7:00 - 24:00
Szombat8:00 - 22:00
Vasárnap8:00 - 22:00
Kedvezmények és
fizetési lehetőségek

Készpénz
Belépők
Bérletvásárlási lehetőség
1 Fitnesz terem, 1 Spinning terem, 1 Edzőterem, 1 Squash pálya, 1 Bowling pálya
Egyéb lehetőségek
  • Masszázs
  • Magánóra/Személyi edző
  • Szolárium
  • Céges rendezvények, Születésnapok
Faninfo tipp
Egyedül
Baráti/haveri társaságoknak
Parkolás
Utcai parkolás lehetséges
Étel, ital
Programok