Sport és EgészségCrossfitTRXTestépítés
Utolsó frissítés: 2015-01-28 Még nem partner - Hogy lehetsz Faninfo Partner?

CrossFit Spark

Crossfit, TRX, Testépítés,

A CrossFit egy új mozgásforma, ami újraértelmezte a fitnesz fogalmát! Ezen az edzésen nem az a célunk, hogy erősek vagy gyorsak, vagy hajlékonyak legyünk, hanem az hogy mind a tíz alapképességben (állóképesség, kitartás, erő, hajlékonyság, teljesítmény, gyorsaság, koordináció, mozgékonyság, egyensúlyérzék, pontosság) fejlődjünk, tehát erősek és gyorsak és hajlékonyak is legyünk!

Az edzésmódszer alapelve a "folyamatosan változó, magas intenzitású, funkcionális mozgásokra" épülő edzések. Fő gyakorlatai a saját testes gyakorlatok (legyél erős magadhoz képest), az olimpiai súlyemelés gyakorlatai (robbanékonyerő fejlesztés) és az alap ciklikus mozgások (futás, úszás, evezés, ugrókötél).

Az edzések minden esetben csoportosak, hiszen ugyanazokra a mozgásokra van szüksége minden embernek, csak a teljesítmény szintje más. Van aki hatalmas súlyokat tud mozgatni, van aki csak a rúddal dolgozik, van aki egy kézzel húzódzkodik, van aki használja a húzódzkodást segítő gumiszalagokat. Edzőink feladat, hogy mindenkinek olyan személyre szabott terhelést állítsanak össze, amit biztonságosan végre tud hajtani, de elérjük a megfelelő edzéshatást, ami szükséges a fejlődéshez.

A csoport a legjobb motiváló erő! Az edzéseredmények mindig mérhetőek. Időközönként ugyanazt a tesztfeladatot hajthatod végre, így láthatod a fejlődésed és összehasonlíthatod eredményed a csoporttársaiddal és a más termekben edzőkkel.

A CrossFit versenysport is! Idén 138 000 neveztek a világbajnokságnak tekinthető CrossFit Games-re. Termünkben lehetőség van a Games feladatok kipróbálására, felmérésére!

Elérhetőségek
1117 Budapest
Hunyadi János út 19
Megközelíthetőség:
Savoya Park, Gilda Max Savoya
crossfit@gilda-max.hu
Nyitva tartás
Hétfő6:30 - 22:00
Kedd6:30 - 22:00
Szerda6:30 - 22:00
Csütörtök6:30 - 22:00
Péntek6:30 - 22:00
Szombat -
Vasárnap -
Órarendtől függő nyitva tartás.
Kedvezmények és
fizetési lehetőségek

Készpénz, Bankkártya,
Belépők
CrossFit napijegy
2390 Ft
CrossFit bérlet
19990 Ft
Bérletvásárlási lehetőség
Nyitás éve: 2011
CrossFit terem
Egyéb lehetőségek
  • Finn szauna, infra szauna
  • Felszerelés vásárlás/bérlés
  • Masszázs
  • Magánóra/személyi edző
  • Szolárium
  • Kozmetika, Fodrászat,
Faninfo tipp
Mindenkinek
Funkcionális edzést kedvelőknek
Parkolás
Bevásárlóközpont parkolója,
Étel, ital
Büfé
Programok