FaninfoCard – A kártyába zárt kedvezményvilág

 

A FaninfoCard azzal a céllal indult, hogy valós kedvezményeket adjon, anélkül, hogy a vásárlók és a szolgáltatók közé állna. Sokaknak ismerősek a pontgyűjtő kártyák, a kuponok megvásárlására ösztönző website-ok. A FaninfoCard-dal egy új korszak indul a kedvezmények világában. Regisztrálj most! 
2014. november 07.
Márton napi Hungarikum Ünnep 2013
Lúdcentrikus gasztronómia, hungarikumok sokasága, színházi programok,kiállítások, gasztrojazz – ez és még sok más vár Rád, ha kilátogatsz a Márton napi Hungarikum Ünnepre 2012. november 15. és 17. között a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében.

Aki Márton napon libát eszik, egész éven át éhezik” - szól a mondás, és akár hiszünk neki,akár nem, az biztos, hogy nem árt meg, ha a fesztiválon belevetjük magunkat a gasztronómiai libakalandokba: sok egyéb mellett tökös-libás muffin, liba burger, ludas kása, lúd zúza pörkölt, libamájas köleses hurka parasztkenyérrel és borban áztatott libamáj is szerepelni fog a kínálatban.A Kultúra Főutcáján kézműves alkotók, színtársulatok és könyvkiadók kínálatát, illetve produkcióit tekintheted meg, a Kulturzsibiben pedig antik érdekességek között portyázgathatsz, és lehet, hogy valami menő régiséggel a zsebedben térhetsz haza. A gyerekek számára is sok izgalmat tartogat majd a Márton napi Hungarikum Ünnep: gyerekműsorok és kézműves foglalkozások is lesznek, ez utóbbin őszi színekben virító lampionokat készíthetnek a kicsik.
 
November 15-én lesz a rendezvény egyik legizgalmasabbnak ígérkező programja, a „Borítsuk együtt  fényárba a Magyar Nemzeti Múzeum kertjét!”, ahol mindenki a saját lampionjával járulhat hozzá, hogy egy szemet gyönyörködtető fénykavalkád születhessen meg a Múzeumkertben. Minden résztvevő forralt bort, illetve fűszeres almakoktélt kap, a legötletesebb lampion készítőinek pedig nyereményeket is adnak.
 
A Magyar Nemzeti Múzeum állandó kiállításai a rendezvény ideje alatt ingyenesen látogathatók.