Kultúra
Utolsó frissítés: 2013-10-21 Faninfo Partner

Turay Ida Színház

Színtársulat
A Turay Ida Színház 2000. november 11-én tartotta első bemutatóját, a Lili bárónő című operettel. A színtársulat színvonalas, szórakoztató előadásai az ország szinte minden tájára eljutnak, ezáltal széles körben terjesztjük a színházi kultúrát. A társulatban ismert és szakmailag elismert színészek és rendezők dolgoznak. A szórakoztató, de nagyon igényes darabok kiválasztásában a társulat tagjai is részt vesznek, mindenki tehet arra javaslatot, hogy milyen új darabokat játsszunk, de a végső döntés a színház vezetőjének a kezében van. Főként olyan műveket tűzünk műsorra, amelyeket rajtunk kívül senki sem játszik az országban.

A Turay Ida Színház célja, hogy a vidéken élő színházi közönségnek megmutasson olyan műveket, amelyek az igényes szórakozást biztosítják. Fontos, hogy láthassák azokat a művészeket, akik ma a budapesti színházi élet meghatározó egyéniségei, egyúttal alkotási lehetőséget biztosítva azok számára, akik esetleg méltánytalanul vannak mellőzve a színpadról.

Mivel régi filmeket gyakran állítunk színpadra (pl. olyanokat is, amiben Turay Ida játszott), és a hagyományos, szórakoztató színjátszás hívei vagyunk, ezzel is Turay Ida nevéhez akarunk hűek lenni, ezért is neveztük el róla színházunkat.
 
+36 1 226 0559
+ 36 23 428 470
titkarsag@turayidaszinhaz.hu
Faninfo tipp
Pároknak
Tanulóknak
Baráti/haveri társaságoknak
Családdal
Gyerekeknek
Cégeknek
Nemzetiség: magyar

Alapítás éve: 2000

Díjak és elismerések
Programok