Kultúra
Utolsó frissítés: 2013-12-16 Faninfo Partner

Medic’all Art Társulat

Színtársulat,
A Medic'all Art Dance Társulat 2010 óta vesz részt tevékenyen Magyarország kulturális életében. Improvizációs társulatról révén szó, előadásuk napról-napra megújuló, spontán érzelmekkel és mozdulatokkal áthatott igazi ínyencség a táncművészet palettáján.

Nem csak az improvizációs előadásmód teszi egyedivé a társulatot, hanem az a kifinomult érzékenységgel átszőtt művészi atmoszféra, amely a művészettel való harmonizálás, mondhatjuk gyógyítás erejével kooperál. Spontán kialakuló gondolatokat, mozdulatokat és érzelmeket láthatunk a színpadon, amik a klasszikus zeneművek hatására kelnek életre.
 
A kortárs, modern tánctechnika mozdulatai és a klasszikus zene találkozása különleges és mély találkozás, mely a táncosokat és a közönséget is elkalauzolja, abba a varázslatos világba, ahol a művészet és gyógyulás forrása ered. A zene és főképp a komolyzene, mondják, gyógyít. Főleg, ha a mozdulat erejével tolmácsoljuk.
 
A Medic'all Art Dance Társulat végleges profilja, az utóbbi egy évben forrta ki magát. Improvizációs előadásmódjukat a leggyakrabban élő zenével és képzőművészeti alkotásokkal színesítik. Ez az összművészeti kifejezési forma hívja életre a társulatra jellemző különlegesen színes, formákban és emóciókban gazdag harmonizáló jelleget, amire a társulat névválasztása is utal. A közönség a pillanat szépsége révén, ennek a hangulatnak a részesévé válik és átengedi magán a művészet terápiás, harmonizáló sugarait. Mivel a tánc, a zene és a vizuális kultúra nyelve nemzetközi, így a társulat korra, nemre, társadalmi helyzetre való kivétel nélkül jut el Mindenkihez, akinek szüksége van a nyitott és szintetizáló energiáikra.
+36 30 398 2124
Faninfo tipp
Nemzetiség: magyar$

Alapítás éve: 2010

Tagok
Munkásság
Programok