Találatok száma: 230
Pizzériák

Pizzéria

Jófajta pizzára éhezel? Honlapunkon megtalálhatod a legjobb budapesti pizzériákat. Persze ugye kinek milyen pizza az álma. Van, aki az olaszos, rusztikus, vékony tésztás pizzákra esküszik, másnak pedig a laktatóbb, vastag tésztás pizza jön be jobban. A legtöbb pizzériában legalább harmincféle jófajta pizza közül válogathatsz, de ha belevesszük, hogy szinte mindenhol van kívánság pizza is, akkor már a végtelen kapuját döngetik a pizza variációk. Általában minden pizzériában van margarita pizza, amire a paradicsomszósz mellett csak sajtot (jó esetben mozzarellát) pakolnak. Vannak még olyan pizzák, amik szinte az összes pizzériában megtalálhatók. Ilyen például a sonkás-gombás, a hawaii, a négysajtos, a tonhalas vagy éppen a négyévszak pizza.

Pizzéria
 
A pizza nem kimondottan reform étel, viszont azért vannak fokozatok. Van, ahol kérheted a teljes kiőrlésű lisztből készült verziót, illetve light sajtos pizzák is előfordulnak. A vega pizzák általában kevesebb kalóriát tartalmaznak, mint a húsos-soksajtos verziók. A legtöbb pizzéria a pizzák mellett salátákat, frissensülteket és desszerteket is kínál.
 
A pizza tipikus házhoz szállítós étel, de vannak olyan pizzériák, ahol csak helyben fogyasztás működik. Az egyes pizzériák árfekvése egészen eltérő is lehet, egy egyszerűbb étterem margarita pizzáját ezres körüli áron is megkaphatod, de egy top pizzéria pármai sonkás-bivalymozzarellás élmény pizzájáért már bizony csengetni kell.