Találatok száma: 967
Kocsmák, Pubok

Kocsma, pub

Csemegézz a Faninfo weblapján a legjobb kocsmák, pub, bárok, sörözők és borospincék között! Kínálatunkban megtalálod azokat a helyeket, amelyek egyedi atmoszférájukkal mindenkit levesznek a lábukról. Az italkínálat teljesen rendben van a legtöbb pubban, kocsmában, sörözőben, borospincében és bárban, a berendezés és a kiszolgálás minősége adja általában a különbségeket, ez viszont nem csak minőség kérdése, hanem az egyéni ízlés is játszik.

Kocsma, pub
 
Az elitebb sörözők és pubokban ma már alap, hogy minőségi választékot találsz kézműves sörökből. Hazánkban ugyanis gyorsan szaporodnak a kézműves söröket gyártó főzdék, így nem meglepő, hogy egy-egy söröző, bár, illetve kocsma akár 10-20féle kézműves sört is kínál. Közöttük általában sok kézműves sör újdonság is található.
 
Honlapján csemegézgetve a minőségi kocsmák, sörözők, bárok, pubok és borospincék közt eldöntheted, hogy a Hozzád legközelebbi hely lesz-e a befutó, vagy éppen a legérdekesebb/legnagyobb/legkülönlegesebb kocsma hozza el a péntek esti megváltást ezúttal.
 
Kínálatunk teljesen vegyes: az olcsó kocsmáktól és puboktól kezdve a bárokon, sörözőkön át egészen a top igényes borospincékig mindent megtalálhatsz. Persze az olcsó kocsmáknak és puboknak is megvan a maguk spéci atmoszférája, de néha nem árt valami elitebb bár sem. A borospincékben sokszor különleges borkóstolókon is részt vehetsz, ahol nem csak többféle minőségi nedűt élvezhetsz, hanem sok érdekességet is megtudhatsz a borok világáról. A borospincékben általában pogácsát, sajtot, diót, vagy egyéb nassokat is kínálnak a borok mellett.