FaninfoCard – A kártyába zárt kedvezményvilág

 

A FaninfoCard azzal a céllal indult, hogy valós kedvezményeket adjon, anélkül, hogy a vásárlók és a szolgáltatók közé állna. Sokaknak ismerősek a pontgyűjtő kártyák, a kuponok megvásárlására ösztönző website-ok. A FaninfoCard-dal egy új korszak indul a kedvezmények világában. Regisztrálj most!


 

2014. november 08.
Újra nyit a Budapest Bägel!
Jó hír a bagel szerelmeseinek, hogy újra kinyitott a Budapest Bägel (ezúttal a Kálvin tér közelében), ami Budapest mindmáig egyetlen olyan helye, ahol helyben készített, friss bagelt lehet kapni (máshol fagyasztott bagelből készülő ételeket kaphatsz csak), ráadásul az ízválaszték is lehengerlő!
 
Mi is az a bagel? Egy különleges, középen lyukas kenyérféleség, amelynek tésztája némileg édesebb, mint amit a kenyértől megszokhattunk. Különlegessége, hogy sütés előtt kifőzik, és ettől tömöttebb állagú lesz és nem is fog morzsálódni. A bagel közép-európai eredetű, elsőként Lengyelországból hallatott hírt magáról az 1600-as években. Kezdetben főleg a zsidók között volt népszerű. Ez az ízletes péksüti Amerikában rendkívül népszerűvé vált a 20. század elején a zsidó bevándorlóknak köszönhetően, de ma már hazánkban is teret hódított magának.
 
Az ezúttal a Baross utcában megnyílt Budapest Bägel pedig a legjobb hely, ahová csak fordulhatsz, ha szeretnél személyes tapasztalatot gyűjteni a bagelekből. Ráadásul sokféle ízben megtalálhatod itt ezt a finomságot, a sajtkrémes-lazacostól kezdve a sült padlizsánoson és az avokádóson keresztül egészen a kacsamájas-körtés kompozícióig van itt minden!


Kép forrása: Budapest Bägel