FaninfoCard – A kártyába zárt kedvezményvilág

 

A FaninfoCard azzal a céllal indult, hogy valós kedvezményeket adjon, anélkül, hogy a vásárlók és a szolgáltatók közé állna. Sokaknak ismerősek a pontgyűjtő kártyák, a kuponok megvásárlására ösztönző website-ok. A FaninfoCard-dal egy új korszak indul a kedvezmények világában. Regisztrálj most!


 
2014. november 08.
Öt design konyhafelszerelés bolt
„Főzni mindenki szeret” tartja a mondás, de ez persze nem igaz, mert a legtöbb ember semmi izgalmasat nem talál az ételkészítésben, kizárólag a végeredményre kíváncsi.

Pedig az sütés-főzés izgalmasabb is lehet, mint a nagyi rozsdás rajtreszelőjén szenvedésnél, vagy az életlen unalmas késeknél. Itt kezdődik a dizájn konyhai kiegészítők világa. Tapasztalatból mondjuk, hogy sokkal jobb érzés egy olyan habverővel dolgozni, ami nem úgy néz ki, mintha még az előző rendszerből maradt volna ránk, hanem minőségi alapanyagokból készült, és látszik rajta a formatermezésbe fektetett idő.


 Kép forrása: lakbermagazin.hu


Összegyűjtöttünk pár boltot, ahol a konyátokat egy új szintre emelhetitek. Van közöttünk francia, angol, és web áruház is, úgyhogy mindenki megtalálja az ízlésének, és a pénztárcájának megfelelő kiegészítőket: