FaninfoCard – A kártyába zárt kedvezményvilág

 

A FaninfoCard azzal a céllal indult, hogy valós kedvezményeket adjon, anélkül, hogy a vásárlók és a szolgáltatók közé állna. Sokaknak ismerősek a pontgyűjtő kártyák, a kuponok megvásárlására ösztönző website-ok. A FaninfoCard-dal egy új korszak indul a kedvezmények világában. Regisztrálj most!


2014. november 12.
Go-Free Bar – gofri „haute couture”
A belgák nem viccelnek, ha az édességekről van szó, és ez nem csak a csokoládéval, hanem a gofrival is így van. A Go-Free Barnak hála pedig már Budapesten is élvezheted az eredeti és hamisítatlan belga gofri örömeit.

Hogy mitől lesz belga itt a gofri? Először is magától az alapanyagtól, ami mélyfagyasztott szunnyadásban, gombócokban érkezik, egyenesen Belgiumból. Emellett az elkészítés menete is a belga mintára hajaz, a speciális sütőből vastag és puha gofrik kerülnek ki, amelyeket már a sütés közben megédesítenek cukor hozzáadásával. A gofri így magában is isteni ízekkel ajándékozna meg, de akkor már miért ne tetéznénk meg a csodát a jobbnál jobb, profi szakácsok segítségével kiötölt feltét kombinációk közül valamelyikkel?

Kép forrása: Go-Free
 
A helyszín nemrégiben kisebb "ráncfelvarráson" esett át, felkerültek az étlapra olyan különlegességek, mint a sós feltétű gofrik, például lazacos és sonkás, melyeket mindenképpen érdemes kipróbálni.