2014. november 05.
Faninfo Partner Státusz
Faninfo.hu
A Faninfo.hu oldalára a felkerülés teljesen ingyenes és az is marad. Célunk, hogy Magyarország legszélesebb körű adatbázisát építsük fel 6 kategóriában. (Gaszto, Család és gyerek, Szabadidő és szállás, Sport és egészség, Szórakozás, Kultúra). A jelenlegi adataink egy része internetes adatgyűjtésből származik, a másik fele már személyesen leegyeztetett információk alapján. Minden adatlapnál megjelöljük, ha egy adat internetes adatgyűjtésből származik (Még nem partner), vagy már személyesen egyeztettük az információkat (Faninfo Partner). Van lehetőség Faninfo Prémium Partner-i státuszra, ebben az esetben extra, bővített adatokat jelenítünk meg.


A Faninfo.hu látogatottsága az oldal indulásától kezdve folyamatosan emelkedik, jelenleg havi szinten több mint 37.000 látogatónk van (hivatalos Google Analytics adat). Mindezt úgy sikerült elérnünk, hogy egyetlen fizetett hirdetés sem mutatott az oldalra.


Még nem partner: azokon az adatlapokon látható ez a felirat, akikkel még nem kerültünk személyes kapcsolatba. A megjelenített adatokat a weboldalukról, Facebook oldalukról gyűjtöttük össze. Amennyiben Ön a hely/esemény tulajdonosa, marketingese, szervezője, kérjük, írjon nekünk az info@faninfo.hu email címre és ingyenesen frissítjük, bővítjük, pontosítjuk vagy javítjuk adatait. A beérkezett észrevételeket megvizsgáljuk, és azonnal javítjuk.

Faninfo Partner: Azon helyek/szervezetek/események adatlapjai, akikkel személyesen egyeztettük a megjelenített adatokat, Faninfo Partnerek. Köszönjük nekik, hogy figyelnek arra és hozzájárulnak ahhoz, hogy a keresgélők pontos, hivatalos információkat kapjanak. Ezek az adatlapok és frissítéseik is ingyenesek.

Faninfo Prémium Partner: Extra megjelenésre is van lehetőség a Faninfo.hu oldalán. Azok, akik élnek ezzel a megjelenési lehetőséggel Faninfo Prémium Partnerek. Ez már fizetős szolgáltatása az oldalunknak.

Miben különbözik az ingyenes és extra oldal?

Prémium Partner Basic csomag:

A „Prémium Partner Basic” csomag az alábbi táblázatban, a jobb oldali oszlopban látható szolgáltatásokat tartalmazza.

A Prémium Partner Basic csomag díja: 19.200Ft+ÁFA/fél év

 
Szolgáltatás Ingyenes adatlap Prémium adatlap
Leírás  Igen  Igen
Képi megjelenítés  1db kép  Korlátlan mennyiségű kép
Cím  Igen  Igen
Email cím  Igen  Igen
Web, Facebook elérhetőség  Igen  Igen
Nyitva tartás  Igen  Igen
Helyre vonatkozó egyéb adatok  Igen  Igen
Belépő információk  Igen  Igen
Jegyvásárlásra irányító link  Igen  Igen
Térképes megjelenítés  Igen  Igen
Térképen egyedi icon (pl.: logó)  Nem  Igen
Közvetlen telefonszám  Nem  Igen
Teljes étlap  Nem  Igen
Teljes itallap  Nem  Igen
Videós tartalom beillesztése  Nem  Igen
Akciók megjelenítése  Nem  Igen
Napi ebéd menü megjelenítése  Nem  Igen
Az adatlaphoz tartozó banneren való hirdetés  Nem  Igen
A kategória szavaira előre kerülés a szűrőben/szabad szavas keresőben (pl: Kávézó szóra, Étterem szóra, stb…)  Nem  Igen
Facebook közvetlen like-olás  Nem  Igen
A hely/esemény által hirdetett nyereményjátékok  Nem  Igen
Kiegészítő egyedi design elemek helyre/eseményre szabva  Nem  Igen
Hasonló helyek ajánlói is megjelennek az adatlapon  Igen  Nem
Egyedi (subdomain) url  Nem  Igen
SEO (a Faninfo.hu-s adatlapotok keresőoptimalizálása, hogy minél előrébb jelenjetek meg a Google keresőjében  Nem  Teljes SEO
Költségek- Partnereinknek  INGYENES  19.200Ft+áfa/fél év


Prémium Partner Bronz csomag:

Az előzőekben a „Premium Partner Basic” csomagban bemutatott extra adatok megjelenítése + egy cikk készítése a helyről/eseményről/szervezetről + fél év alatt 3 Facebook poszt a Faninfo Facebook oldalán és Instagram-ján. Egy hétre a főoldalon megjelenik kiemelve az adatott adatlap.

Ennek díja: 39.500Ft/fél év + 4 fő ingyenesen kipróbálhatja a szolgáltatást (ez a cikk megírásához elengedhetetlen)

 
Prémium Partner Gold csomag:

Az oldalon számtalan extra hirdetési lehetőség van. A Gold csomag esetében egyedi ajánlatot teszünk, kérjük, amennyiben ez az opció érdekli, konzultáljon munkatársunkkal. Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@faninfo.hu email címen keresztül.