FaninfoCard – A kártyába zárt kedvezményvilág


A FaninfoCard azzal a céllal indult, hogy valós kedvezményeket adjon, anélkül, hogy a vásárlók és a szolgáltatók közé állna. Sokaknak ismerősek a pontgyűjtő kártyák, a kuponok megvásárlására ösztönző website-ok. A FaninfoCard-dal egy új korszak indul a kedvezmények világában. Regisztrálj most!
 
2014. november 08.
Berliner Sörkatakomba és Étterem – Ejtőzés minőségi ízek mellett
Újjáéledt a Ráday utca egyik legrégebbi vendéglátóegysége: a Berliner Sörkatakomba 2014. május 23-án új vezetőséggel nyitotta meg kapuit. A minőségi melegkonyhás ételeket abszolút megfizethető áron szolgálják fel, és az italkínálat is nagyon ütős: például 1994 óta először lesz kapható itt a Berliner sör!

A Berliner jó 30 éves múltra tekint vissza: 1982-ben nyílt meg, mint a Ráday utca első vendéglátóhelyeinek egyike. A keletnémet (egyébként még ma is üzemelő) Berilner sörgyárról nevezték el. Akkor még egyetlen pincehelyiségből állt, mely sörözőként és melegkonyhaként üzemelt.


Kép forrása: berliner

Berendezését és stílusát egy szóval összefoglalva a bajor parasztromantika jellemezte. A hely 2013-ig folyamatosan működött, de sokat változott közben stílusában, és ahogy a Ráday utcában gombamód szaporodó többi vendéglátóegység, a Berliner is a külföldi turisták levadászásával és az egekbe szökő árakkal igyekezett fenntartani magát. Ez egészen 2013 júliusáig sikerült is, akkor azonban végleg lehúzták a rolót.
 
Egy évet sem kellett várni a hely újjáéledésére: 2014. május 23-án Berliner Sörkatakomba néven reinkarnálódott a söröző-étterem – nyitva a főiskolások és egyetemisták felé, kedvező italárakkal és minőségi kínálattal. Különleges belga sörök, masszív borkínálat, minőségi tömények és koktélok széles skálája is szerepel az itallapon.