FaninfoCard – A kártyába zárt kedvezményvilág

 

A FaninfoCard azzal a céllal indult, hogy valós kedvezményeket adjon, anélkül, hogy a vásárlók és a szolgáltatók közé állna. Sokaknak ismerősek a pontgyűjtő kártyák, a kuponok megvásárlására ösztönző website-ok. A FaninfoCard-dal egy új korszak indul a kedvezmények világában. Regisztrálj most!

 

2014. november 06.
Belenyalni Toszkánába - Fragola
Pont ezt éreztem, amikor először megkóstoltam a Fragola olasz kézműves fagyijait, azóta pedig elég csak kimondani az F betűs szót, és rosszabb leszek, mint Pavlov kutyája. Pedig korábban inkább jégkrémes voltam, de miután tavaly lenyomtunk egy toszkán tripet és minden nap finomabbnál finomabb fagyikat nyalogattunk, minden megváltozott. A túra után egy célom volt, megtalálni Budapesten azt a pisztáciát.

Sikerült! A Fragolában nagyon sok legjobb dolog van. Ad 1: isteni és természetes az íze, ami a 60%-os friss és fagyasztott gyümölcstartalomnak köszönhető - nyilván ez a legfontosabb tényező. Ad 2: változatos és különleges kínálattal várja a nyalni vágyókat: gorgonzola, gyömbér, tokaji aszú és még sokan mások. Szuper, hogy nincs fagyis kanál, amit egyszerűen utálok a vízbe mártogatás és a lehúzkodás miatt. Akkor guszta a fagylalt, ha hanyag módon burjánzik! Mindennek a tetejébe pedig egyszerű, ámde klasszikusan cuki a dizájn és még az eladók is kedvesek.

 
A Fragola aktusnak sajátos hangulata van, közben hajlamos az ember elmélázni, milyen jó lenne valakivel egész nap csak veszpázni, fagylaltozni és fennhangon énekelni az Azzurrót!
 
Zene szamócázáshoz–AdrianoCelentano: Azzurro