Találatok száma: 111
Gyorséttermek, Gyorséttermi láncok

Gyorsétterem

Budapest számos gyorséttermi lánccal várja a fast food-ok szerelmeseit. A Faninfo honlapján megtalálhatod a legnépszerűbb, legeredetibb és legkülönlegesebb gyorséttermi láncokat is!

Gyorsétterem
 
A McDonald's kétségkívül a legismertebb gyorsétterem a világon, a világ számos országában kínálják sült krumplijukat, hamburgereiket, szendvicseiket, salátáikat, édességeiket és egyéb finomságaikat. A Mcdonald's gyorséttermeket rendre sok vád éri, hogy ételeik egészségtelenek, a gyorséttermi lánc erre azzal válaszol, hogy minden létező információt elárul ételeikről az érdeklődőknek, és a kínált ételek pontos tápanyagtartalmát is elérhetővé teszik.
 
A Burger King a McDonald's gyorséttermi lánc nagy vetélytársa, hasonló kínálattal, de általában eltérő ízekkel várják vásárlóikat. A Burger King különleges szendvicseiről ismert. Marhahúsos burgerei és szendvicsei 100% színtiszta marhahúsból készülnek. A Burger King gyorséttermi lánc kínálatában az ízek teljes kavalkádját megtalálod, a tüzestől kezdve az édesen át egészen a fűszeresig.
 
A KFC gyorsétterem a csirkehús szerelmeseinek kedvez, ugyanis a gyorséttermi lánc évtizedek óta azonos recepttel készülő csirkés finomságokra alapozza fő profilját. Ma már a világ 80 országában találkozhatsz KFC gyorséttermekkel, így utazásaid során is ugyanazokkal a finomságokkal lakhatsz jól, mint Magyarországon.
 
A Don Pepe is a legnépszerűbb gyorséttermek között van hazánkban. Egységes ízvilágú, kiváló minőségű ételekkel vár. A Don Pepe elsősorban sokféle és különleges pizzáiról ismert, de más finomságokat is megtalálhatsz náluk. A Don Pepe pizzákat kérheted hagyományos, vagy vékonytésztás kivitelben is, és Light Carb tésztával is, ha éppen szénhidrátcsökkentő diétán vagy. A Don Pepe gyorsétterem a pizzák mellett többek között burgereket, tésztákat, édességeket és salátákat is kínál.
 
A SubWay gyorséttermi lánc a szendvicsek terén alakít igazán nagyot. Laktató, minőségi alapanyagokból készülő különleges szendvicseik akár egy ebédet is kitesznek. A Subway lehetővé teszi, hogy Te magad teremtsd meg a számodra ideális szendvicset. Már eleve többféle subWay szendvics közül választhatsz, például szezámmagos, barnalisztes, mézes-zabos barna és sajtos oregánós is szerepel a Subway kínálatában. A zöldségeket és az önteteteket is Te magad választhatod ki. A Subway-ben a szendvicseket saláta, wrap vagy flatbread verzióban is kérheted, kérésedre pedig a szendókat meg is pirítják.