Találatok száma: 1490
Éttermek

Étterem

Több ezer étterem vár Budapesten, így ez az a terep, ahol igencsak bőséges a kínálat. Honlapunk az étterem választást kívánja megkönnyíteni Nektek: menzák, indiai éttermek, lakáséttermek és egyéb budapesti éttermek széles skálája vár Rátok oldalunkon, így a legjobb helyen jársz ha magadba szívnál egy kis gourmet életérzést. Ha már itt tartunk, akkor a budapesti gourmet éttermek mellett sem lehet elmenni szó nélkül, ezek azok a helyek, ahol igazán különleges fogások várnak – a kreatív konyha legjavát kínálva. A gourmet éttermek magasan képzett top szakácsai a legnagyobb ínyenceknek is tartogatnak meglepetéseket.

Étterem
 
A legelérhetőbb árú éttermek Budapesten is a menzák, ezek azok a helyek, ahol általában már ezer forint környékén kijöhet egy szerényebb ebéd. A menza fílinghez hozzátartozhat egy kis sorban állás is. Szerencsére a budapesti menzák között sok helyen egészen ehető ételek is találhatók, ha nem is épp a kreativitásukról ismertek általában ezek a helyek.
 
A nemzetek konyhái közül az egyik legnépszerűbb az indiai, így nem csoda, hogy Budapesten is sok jó indiai éttermet találsz. Ezek a helyek különleges és erőteljes fűszerezésű ételeket kínálnak, és a vegák is megtalálhatják itt a számításukat. Sőt, vannak Budapesten kifejezetten vega indiai éttermek is. Az indiai éttermekben jellemzően szószos-fűszeres ételeket, rizst, lepénykenyérkéket, joghurtitalokat, fűszeres-gyümölcsös szószokat és töményen édeskés édességeket találsz.
 
A mexikói éttermekben szintén nem spórolnak a fűszerezéssel. A minőségi alapanyagok, a karakteres húsételek, a spéci szószok, a kenyérfélékbe pakolt masszív ételkompozíciók teszik felejthetetlenné a mexikói éttermekben tett látogatásaidat.
 
A budapesti lakáséttermek az otthonosság érzetét kombinálják az éttermek kényelmével. A lakáséttermek – ahogy nevük is sejteti – magánlakásokban várnak kiscsoportos ebédekre és vacsorákra, ahol amellett, hogy különleges, minőségi alapanyagokból készített fogásokat ehetsz, a séffel és vendégtársaiddal is kellemes beszélgetést folytathatsz.