GasztroSvédasztalos étterem
Utolsó frissítés: 2013-10-11 Még nem partner - Hogy lehetsz Faninfo Partner?

Mákvirág Étterem

Svédasztalos étterem,
 
Nyár elején, egy sikeres pályázati részvételt követően őrületes tempóban kezdődtek el a TV2 éttermének felújítási munkálatai. A MAFILM XIV. kerületi épületén belül található étteremre igazán ráfért, hogy új köntöst kapjon. De nem csak külsőségekben, hanem a szolgáltatás tekintetében is megújult a hely. Az étterem a MÁKVIRÁG nevet kapta, amelyhez mind a belső kialakítás, mind a színek tökéletesen illeszkednek. Az étterem egy újfajta svédasztalos önkiszolgáló rendszerben működik, ami teljes mértékben alkalmas arra, hogy mindenki a saját igényéhez, étvágyához igazodva állíthassa össze ebédjét.

A naponta változó étlap és menü összeállításánál szem előtt tartottuk, hogy változatos, ízletes és variálható legyen. A tetszőlegesen választható 2, illetve 3 fogásos menü mellett van salátabár öntetekkel, de nem hiányozhatnak a magyaros ízek sem és természetesen a húsmentes ételeket kedvelőkről sem feledkeztünk meg. A menü kivételével az ételkínálat egységes áron, súlymértékben került meghatározásra. Ezáltal mindegy, hogy hány féle ételt szeretne megkóstolni a vendég, nem kerül többe, mint egy tányér főétel.

A modern kialakítású étteremben 130 fő tud helyet foglalni, de kialakításra került egy VIP helység is hangtechnikával, nagyméretű lcd tv-vel, amit bárki használhat, és ahol lehetőség van prominens személyek fogadására, vagy akár egy kisebb társaság is elvonulhat megbeszélést tartani, miközben ebédelésre is lehetőség kínálkozik. Az étterem hétfőtől péntekig 11:30 – 15:00 óra között, míg a kávézó-büfé reggel 7:00 és este 19:00 óra között szeretettel vár mindenkit. Az étterem könnyen megközelíthető, az épület előtt és a környező utcákban a parkolás ingyenes.
Kerthelyiség/terasz
Elérhetőségek
1145 Budapest
Róna utca 174
info@makviragetterem.hu
Nyitva tartás
Hétfő11:30 - 15:00
Kedd11:30 - 15:00
Szerda11:30 - 15:00
Csütörtök11:30 - 15:00
Péntek11:30 - 15:00
Szombat -
Vasárnap -
Rendezvényszervezés
Catering
Egy éttermi rész
Parkolás
Utcai parkolás lehetséges
Fizetési Lehetőség
Készpénz, Bankkártya,
Belépők, kedvezmények
Egyéb lehetőségek
Klimatizált,
Faninfo tipp
Haveroknak, barátoknak
Ételek
Konyha típus:
nemzetközi,
Mexikói kukoricakrém leves490 Ft
Menü Ft
Házhozszállítás nincs
Italok
 
Programok