GasztroKávézó
Utolsó frissítés: 2014-05-25 Még nem partner - Hogy lehetsz Faninfo Partner?

Cat Café Budapest

Kávézó,
 
Nem sokkal az után, hogy Európában megjelent a „Cat Café”azaz a macskás kávéház fogalma, Budapesten is megnyitottuk kávézónkat, ahol ötvöztük az állatvilág eme szépségeit a kávézás szertartásával Budapest szívében, a hatodik kerületben, a Szent István Bazilika és a Belváros közelében.

A Cat Café Macskávézó mint közösségi hely célja, hogy a nagyváros forgatagában a vendégeink kellemes környezetben kerüljenek kapcsolatba olyan kedves és barátságos állatokkal, akik megszépítik napjukat vagy esetleg nyugalmat, békét sugároznak pár órára, amíg elfogyasztják a nálunk rendelt finomságokat.

A 300 m2 alapterületű kávéházban több mint tíz cica található, akik itt élnek, várják a vendégeket, hiszen hozzászoktak a folyamatos látogatáshoz. A hozzánk betérő kedves Vendégek számos forró italból, üdítő italból és alkoholos készítményekből, valamint süteményekből és melegszendvicsekből választhatnak. A 15 féle tea, 15 féle kávékülönlegesség, minőségi borok és finom sütemények elfogyasztásán kívül vendégeink a cicáknak is kedveskedhetnek az általunk kínált „cat snack” jutalomfalattal, mely nagy népszerűségnek örvend a cicák körében és pár pillanat alatt a vendég asztalához varázsol egy tucat cicát.

Lehetőséget kínálunk privát rendezvények, születésnapok, névnapok és egyéb alkalmak lebonyolítására. Programjaink között szerepelnek örökbe fogadó napok, különböző érdekes előadások, bemutatók és foglalkozások, sok esetben neves személyek részvételével, ami tovább emeli a „macskaparadicsom” eseményeinek színvonalát.
A kávézó készséges személyzete és a házirend segít abban, hogy a lehető legnagyobb élményben legyen részük, ha szabadidejüket nálunk töltik el. Szeretettel várunk mindenkit, aki szereti a cicákat és vállalkozik egy nem mindennapi élményre.
Elérhetőségek
1065 Budapest
Révay utca 3
Megközelíthetőség:
Bajcsy Zsilinszky út (1-es metró)
info@catcafebudapest.hu
Nyitva tartás
Hétfő10:00 - 22:00
Kedd10:00 - 22:00
Szerda10:00 - 22:00
Csütörtök10:00 - 22:00
Péntek10:00 - 22:00
Szombat10:00 - 22:00
Vasárnap10:00 - 22:00
Rendezvényszervezés
Zártkörű rendezvények
Terembérlés
Max. befogadó képesség:50 fő
Játszórész a cicáknak, vendégtér, galéria
Parkolás
Utcai parkolás lehetséges$
Fizetési Lehetőség
Készpénz, Bankkártya,
Belépők, kedvezmények
Egyéb lehetőségek
Cicák, Wifi,
Faninfo tipp
Állatbarátoknak
Pároknak
Haveroknak, barátoknak
Ételek
Nassolnivaló: melegszendvics, sütemények,
Házhozszállítás nincs
Italok
Kávé350 Ft
Capuccino550 Ft
Cat-puccino (mogyorókrémmel és fahéjas cicatappancsokkal)650 Ft
Latte Machiato 750 Ft
Jegeskávé850 Ft
 
Programok