FaninfoCard – A kártyába zárt kedvezményvilág

 

A FaninfoCard azzal a céllal indult, hogy valós kedvezményeket adjon, anélkül, hogy a vásárlók és a szolgáltatók közé állna. Sokaknak ismerősek a pontgyűjtő kártyák, a kuponok megvásárlására ösztönző website-ok. A FaninfoCard-dal egy új korszak indul a kedvezmények világában. Regisztrálj most!2014. november 18.
Eljött a Gipszkorszak
A katicabogártól kezdve a lovakon és a szivárványon át egészen a muffinig – a Gipszkorszak nevű tematikus alkotóházban a gyerekek válogathatnak a sok száz különféle méretű és formájú gipszfigurák között, amiket aztán kifesthetnek és hazavihetnek.

A Gipszkorszak igazán hangulatos hely, kellemes a berendezés, és az alkotás szelleme hatja át. A festés közben halk zene is szól, és óvónők segítenek a kicsiknek a festésben, bátorítják és biztatják őket. Itt nincsenek elvárások, nem lehet elrontani a festést, minden kicsi a saját elképzelései szerint színezheti meg a gipszformákat, így az eredmény öröm és sikerélmény lesz. Itt az sem fordul elő, hogy a játszóházazás a végén egy nagy hisztibe csap át, mert nincs az, hogy a gyerkőc nem vihet haza magával semmit.


Kép forrása: gipszkorszak.hu
 
A Gipszkorszak főleg a 4 és 12 év közötti gyerekek számára nyújt igényes és fantáziadús szórakozási lehetőséget. A szülők számára pedig jó hír, hogy az alkotóház költsége nem az itt eltöltött időtől függ, hanem a választott gipszfigura, vagy gipszfigurák árát kell csak megfizetni, és az adott összegért bármennyi időt eltölthetnek itt a szülők és a csemeték. Ha egy kisgyermek nyűgös lenne, és nem lenne kedve éppen akkor befejezni az alkotást, akkor egy következő alkalommal erre ingyenesen van lehetősége.
 
A játszóház születésnapi bulik megrendezéséhez is jó terep, ahol szakképzett animátorok is besegítenek, jelentős terheket levéve a szülők válláról, akik az otthoni buli utáni takarítást is elkerülhetik így. A Gipszkorszakban rendeznek játékos angol foglalkozásokat is, esti festéseket csak a szülőknek és irodalmi programokat a színészet, a dráma, a dalok és versek jegyében az 5 és 8 év közötti korosztály számára.