Család és GyerekBabaúszásÚszásoktatás
Utolsó frissítés: 2015-03-23 Még nem partner - Hogy lehetsz Faninfo Partner?

Stilianos Babauszoda

Babaúszás, Úszásoktatás, Babawellness, Úszásoktatás, Képességfejlesztő,
Az uszodát kifejezetten babaúszás számára hozták létre. A medencék vize klórmentes, tisztítására UV fényes és active oxigénes fertőtlenítést alkalmaznak. A medencéket csak a babák és szüleik vehetik igénybe.

A Stilianos babauszoda egyedülálló babaúszás programmal várja a kisgyermekeket. A foglalkozások során a hangsúly, az apróságok vízben történő, játékos fejlesztésén van, amely által számos képességük fejlődik, valamint javul a gyermek motorikus készsége, az izomzat mozgékonysága és az egyensúlyérzék. A babák az órák során önbizalomra tesznek szert és megbarátkoznak a vízzel.

'Ez a fajta úszás nem arról szól, hogy a babák megtanuljanak úszni, de nem is arról, hogy csak pancsikáljanak, hanem ennél sokkal többről van szó. A babúszás célja elsősorban a vízben való mozgásfejlesztés. Itt a babák ösztöneik segítségével mozognak, felidézve a nyugodt és biztonságos magzati állapot emlékeit.

A légzés reflexszerű kihagyása egy veleszületett reflex, amelynek az a lényege, hogy, ha a babák vizet éreznek az arcukon, a külső légutakban, akkor azonnal bezárják a hangrésüket, szájukat, orrukon levegőt fújnak ki. Ez megakadályozza, hogy vizet nyeljen a gyermek és az egészségre káros hatások is elkerülhetők. A reflex 6-8 hónap után nem váltható ki többé, mindenképp elmúlik, de nincs is szükség többet, hiszen csak addig használjuk ki, ameddig a gyermek megtanulja a merülünk szó jelentését, ( 5.-10.óra) és ezután már egy tudatos merülésről beszélünk, melytől kezdve nem a reflex segíti őt.

Ugyanakkor szeretném azt is elmondani, hogy nem célunk búvár babákat képezni és nem az a foglalkozásunk fő szempontja, hogy egész órán víz alatt legyen a gyermek, hanem mindinkább egy egészséges, úszni szerető és boldog emberke nevelése.'
Elérhetőségek
1162 Budapest
Hermina út 60
Megközelíthetőség:
info@sbu.hu
Nyitva tartás
Hétfő9:00 - 19:00
Kedd9:00 - 19:00
Szerda9:00 - 19:00
Csütörtök9:00 - 19:00
Péntek9:00 - 19:00
Szombat9:00 - 19:00
Vasárnap9:00 - 19:00
Telefonos egyeztetés szükséges
Kedvezmények és
fizetési lehetőségek

Készpénz
Belépők

Ft
Bérletvásárlási lehetőség
Nyitás éve: 2007
Infraszauna
Bioszauna
Só tégla
Fényterápia
Finn szauna
Angol nyelvű babaúszás
Babaúszás értelmi fogyatékos gyermekeknek
Egyéb lehetőségek
  • Babaúszás
    Úszásoktatás
    Babaúszás értelmi fogyatékos gyermekeknek
    Angol babaúszás
Faninfo tipp
Kisbabás szülőknek
Kapcsolódó cikkek
 
Babaúszás – sport a legkisebbeknek
A babaúszás meglehetősen megosztó jelenség: vannak anyukák, akik ódákat zengenek róla, mások viszont a fertőzésveszélytől tartva semmi áron sem vinnék az uszoda közelébe csemetéjüket.
Parkolás
Utcai parkolás lehetséges
Étel, ital
Programok