Család és Gyerek
Utolsó frissítés: 2014-09-26 Faninfo Partner

Madárka Magánóvoda

Magánóvoda,
Megújulva várjuk sok szeretettel a gyerekeket a Madárka magánóvodába!
Jelentkezni 2-7 éves korig lehet a 06705733954-es telefonszámon!
Szabad férőhely esetén egész évben lehetőség van a felvételre!
Küldetés
Komplex nevelés Montessori elemekkel, egyéb szakmai segítséggel (pszichológiai tanácsadás, logopédiai gondozás, mozgásterápia, angol nyelvi nevelés).
Leírás
Intézményünk, amely idén ünnepli a 20. születésnapját, egy tágas, napfényes, kertes családi házban működik, a 15. kerületben (a 4. kerület határában). Könnyen megközelíthető a környező településekről is: Fót, Fótliget, Dunakeszi, Vác, Veresegyház.

Egész évben, minden hétköznap reggel 7-től este 6-ig nyitva vagyunk, így a beiratkozás a létszámkeret (25 fő) függvényében folyamatos.

Teljes körű óvodai ellátást biztosítunk, valamint alkalmi gyermekfelügyeletet és nyári napközis táboroztatást is vállalunk. Szeretettel várjuk a sajátos nevelési igényű gyermekeket is.

Az óvodában a mindennapi kommunikáció magyar nyelven zajlik, de igény esetén játékos angol nyelvű foglalkozásokat is tartunk.

Nagyon fontos számunkra a mozgás és az egészséges életmód: gyermekeink házias bio ételeket, valamint sok nyers zöldséget és gyümölcsöt kapnak; igyekszünk nap mint nap minél több időt tölteni a kertben, a szabad levegőn; gazdagon felszerelt tornatermünkben rendszeresen tartunk irányított tornafoglalkozást; illetve számos, szabadon választható sportolási lehetőséget is kínálunk a gyermekeknek.

Nagy hangsúlyt fektetünk az életkori és egyéni sajátosságokat szem előtt tartó differenciált nevelésre, valamint a nagyobb gyermekek iskolai előkészítésére, az egyedi lemaradásokat, hiányosságokat pedig szakszerű egyéni fejlesztés keretében igyekszünk lefaragni.

A gyermekekkel két óvodapedagógus foglalkozik, munkájukat két szakképzett dajka segíti. Szükség esetén lehetőség van pszichológus, mozgásterapeuta, illetve logopédus segítségét is igénybe venni.
Elérhetőségek
1151 Budapest
Platán utca 4
Megközelíthetőség:
madarkaovi1@gmail.com
Nyitva tartás
Hétfő8:00 - 17:00
Kedd8:00 - 17:00
Szerda8:00 - 17:00
Csütörtök8:00 - 17:00
Péntek8:00 - 17:00
Szombat -
Vasárnap -
Kedvezmények és
fizetési lehetőségek

Belépők
Havidíj
63000 Ft
 • Két csoport
 • 6-7 fős csoportok
 • Napi négyszeri étkezés biztosított
Egyéb lehetőségek
  Faninfo tipp

  Korosztály: 2-7
  Parkolás

  Étel, ital
  Programok