Család és GyerekJátszóházKalandparkKépességfejlesztő játszóházNapközi
Utolsó frissítés: 2013-10-08 Még nem partner - Hogy lehetsz Faninfo Partner?

Kölyök Öböl Játszóház

Játszóház, Kalandpark, Képességfejlesztő játszóház, Napközi
Ha emberléptékű, családias szórakozásra vágytok, itt a helyetek!!

Játékházunk komplex, kiemelten család-, bababarát kulturális és szabadidős intézmény. Célunk, hogy kisgyermekes családoknak, gyermekeikkel otthon lévő kismamáknak, illetve más családtagoknak nyújtsunk közösen igénybe vehető, színvonalas szolgáltatást.

Mivel a fővárosban élő családok számára sokszor nehezen kivitelezhető, hogy rendszeresen szabadban legyen a gyermek és a lakás szűkre szabott lehetőségeiből kilépjen, megpróbáljuk a természetet elérhető közelségbe hozni. Ehhez tökéletes helyszínt nyújt a Kopaszi gát területe. Játszóközpontunkban nagy üvegfelületek biztosítják a természet közelségét, a gyermekek játék közben karnyújtásnyira érzik magukat a természettől, a fáktól, a Duna vizétől. Rossz idő esetén, ill. télen sem kell lemondani a gyermekek számára oly fontos mozgásról, közösségi élményekről.

Fontos szempontnak tartjuk, hogy azok az anyagok, amelyekkel a gyermekek érintkeznek természetes alapanyagból legyenek. Kalandparkunk kialakításakor erre is ügyeltünk. A természetes anyagokból készült berendezés szorosan kapcsolódik a környezettudatosságra való neveléshez is. Célunk egy olyan szórakozóhely megteremtése, ahol a gyermekek egészséges környezetben, játszva fejlődhetnek úgy testileg, szellemileg, mint szociálisan, ezáltal értelmileg: szabadon, kötetlen formában. A szülők ezalatt kávézónkban kikapcsolódhatnak, kielégíthetik szociális igényeiket.

Szívesen szervezünk baba-mama foglalkozásokat, melynek keretein belül egyszerre kapcsolódhat ki a kismama, és fejlődhet a baba, kisgyermek is.
Elérhetőségek
1117 Budapest
Kopaszi gát 9
Megközelíthetőség:
info@kolyokobol.hu
Nyitva tartás
Hétfő9:00 - 20:00
Kedd9:00 - 20:00
Szerda9:00 - 20:00
Csütörtök9:00 - 20:00
Péntek9:00 - 20:00
Szombat9:00 - 20:00
Vasárnap9:00 - 20:00
Kedvezmények és
fizetési lehetőségek
Testvérkedvezmény 20%
Készpénz
Belépők
Hőtköznap 1 óra
900 Ft
Hétvégén és munkaszüneti napokon
1300 Ft
Bérlet
Egyéb lehetőségek
  • wifi
  • Születésnapi rendezvények, Esküvők, céges rendezvények, sajtótájékoztatók szervezéséhez helyszínt biztosítunk
Faninfo tipp
Családdal
Gyerekeknek
Parkolás
Őrzött parkoló
Kerékpártároló
Étel, ital
Büfé
étel
Programok