Család és GyerekBabaúszás
Utolsó frissítés: 2013-10-09 Még nem partner - Hogy lehetsz Faninfo Partner?

Kalovits-Program Babaúszás

Babaúszás
Az ország minden pontjáról látogatják az uszodát, mely kifejezetten babásoknak fenntartott uszoda. Foglalkozás után lehetőség van a babák nyugodt etetésére is.

45 percenként érkeznek az új csoportok, tehát a foglalkozás is kb. ennyi ideig tart(hat). Minden alkalommal babamasszázzsal és tornával kezdünk, utána megbeszéljük az adott napi teendõket, mit tanultunk, mit tudunk már és hogyan haladunk tovább. Minden babának (és szüleinek is) más a fejlõdési ritmusa, kedve, hangulata, úgyhogy nem várhatjuk el, hogy mintegy sípszóra, együtt, egyformán csináljanak mindent!
 A megbeszélést zuhanyozás követi, majd a csoportos vízi játékok következnek. Ne lepődj meg, sok, rég nem hallott gyermekdalt és mondókát fogsz hallani, remélhetőleg, babádnak Te is énekeled majd! Fontos a ritmus, a dal, a ringatás - épp ez teljesíti ki foglalkozásaink komplexitását, és nagyban segíti az egészséges és sérült babák fejlődését is! Ezután foglalkozunk külön a családokkal is, hiszen mindenhol más-más segítenivaló akad. A csoport létszáma maximum 8-10 család, de a haladóknál nem ritka a 4-5 fős csoport sem.
Elérhetőségek
1116 Budapest
Dayka Gábor utca 3 (Rubin Hotel)
Megközelíthetőség:
babauszas.info@gmail.com
Nyitva tartás
Hétfő -
Kedd -
Szerda -
Csütörtök -
Péntek -
Szombat -
Vasárnap -
Előzetes időpont egyeztetés szükséges
Kedvezmények és
fizetési lehetőségek
Testvérkedvezmény
Készpénz
Belépők
Bérletvárásrlási lehetőség
Egyéb lehetőségek
  Faninfo tipp
  Kisbabás családok
  Kapcsolódó cikkek
   
  Babaúszás – sport a legkisebbeknek
  A babaúszás meglehetősen megosztó jelenség: vannak anyukák, akik ódákat zengenek róla, mások viszont a fertőzésveszélytől tartva semmi áron sem vinnék az uszoda közelébe csemetéjüket.
  Parkolás
  Utcai parkolás lehetséges
  Étel, ital
  Étel
  Programok