Család és Gyerek
Utolsó frissítés: 2014-10-24 Még nem partner - Hogy lehetsz Faninfo Partner?

Articsóka Stúdió

Képességfejlesztő, Kézműves, barkács, Konzultációs központ, Kreatív műhely, Művészeti, Kézműves műhely,
Az Articsóka Stúdió létrehozásának célja, egy olyan műhely kialakítása volt, ahol szülők és gyerekek, érdeklődő fiatalok különböző műveltségterületek mentén kreatívan tölthetik szabadidejüket.

Gyermekeknek tartott foglalkozásaink során célul tűztük ki a tehetséggondozást és a készségfejlesztést is, így foglalkozásainkon várjuk mind a kiemelten tehetséges, mind pedig a valamilyen képességterületen nehézségekkel küzdő gyermekeket is. Az egyéni bánásmód lehetőségét biztosítja, hogy stúdiónkban kis létszámú 6-8 fős csoportokban dolgozunk, így személyreszabott feladatokat tudunk biztosítani minden növendékünknek.

A művészeti foglakozások mellett sakk, logika és matematika csoportok várják már óvodás kortól a gyermekeket, ahol a kreatív gondolkodás kialakítása/fejlesztése mellett növendékeink jó közösségben, kellemesen töltheti k szabadidejüket.

Felnőtteknek indított kurzusaink elsősorban az alkotótevékenységek köré csoportosulnak. Kreátor varróműhelyünk és Szöszmötölő foglalkozásaink olyan felnőtteket várnak, akik valami egyénit szeretnének létrehozni, amelyben benne van a saját kezük munkája. Műhelyünk egy olyan találkozóhely kíván lenni, ahol az emberek kiléphetnek a hétköznapokból és feltöltődhetnek a foglalkozásaink által.

A művészeti tevékenységek mellett nagy hangsúlyt fektetünk a lelki egyensúlyra, ezért indítjuk el művészetterápiás foglalkozásainkat, ahol a jelentkezők a művészetek eszközeivel juthatnak el önmagukhoz s ahol az alkotás csak egy eszköz az önmagukhoz vezető úton.
Elérhetőségek
1036 Budapest
Bécsi út 57-61. I/8.
Megközelíthetőség:
Óbudán, a Kolosy térnél
info@articsokastudio.hu
Nyitva tartás
Hétfő -
Kedd -
Szerda -
Csütörtök -
Péntek -
Szombat -
Vasárnap -
A kurzusok időpontjában van nyitva
Kedvezmények és
fizetési lehetőségek

Készpénz,
Belépők
Egyéb lehetőségek
  Faninfo tipp
  Egyedül
  Pároknak
  Tanulóknak
  Családdal
  Gyerekeknek
  Parkolás
  Utcai parkolás lehetséges,
  Étel, ital
  Programok