Család és GyerekBabaúszásJátszóház
Utolsó frissítés: 2013-10-14 Még nem partner - Hogy lehetsz Faninfo Partner?

Babasziget

Babaúszás, Játszóház
Gyermekmegőrző:
A legfontosabbnak azt tartjuk, hogy a hozzánk járó gyerekek jól érezzék magukat, szeressenek hozzánk járni, testileg, lelkileg és szellemileg egyaránt jól fejlődjenek.
Gyermekek személyiségének, képességeinek fejlesztése egymásra épülő céltudatos folyamat, melyet játékba ágyazottan megfelelő módszerekkel és eszközökkel érjük el, ismerve a bölcsődés, óvodás korú gyermekek életkori sajátosságait, érettségét.
A foglalkozásokhoz séták, saját autóbuszos kirándulások, kulturális programok kapcsolódnak. Például: Állatkert, Margitsziget, bábszínház. stb..
Gyermekekkel folyamatosan 2 óvónéni „dadusnéni” foglalkozik akik megfelelő tapasztalatokkal rendelkeznek a gondozás és nevelés terén.

Babaúszás:
A rendszeres babaúszás pozitív hatással van a gyermek testi-szellemi fejlődésére, megmutatkozik a tüdő teljesítményben, vérkeringésben és fokozza az izmok erejét.
Programunk célja nem feltétlenül az úszás megtanítása, hanem, hogy a szülő-gyermek kapcsolat erősödjön, intenzívebb legyen és a babák élettere kibővüljön. Nem úszásoktatásról van szó, hanem a vízben való mozgásfejlesztésről, amely játékosan, mondókák ritmusára történik.
Az anyával vagy apával történő úszás előterében mindig az öröm áll. A foglalkozások alatt a szülő és baba közös tapasztalatokat szerezhetnek a kommunikáció, a bizalom terén. A vízben való mozgás egy koordinációs és egyben ügyességi kihívás is, az egyensúlyérzék könnyebben fejlődhet a vízben, mivel a baba fejlődésének e szakaszában a szárazföldön még nem képes a gravitáció ellenében mozogni, a víz ideális közeg a számára hiszen itt a súlytalanság közeli állapotba kerül.

Baba wellneszünk hangulatos világa, ahol minden a gyermekekért van és ahol csemetéink komplex kényeztetést kapnak 3 hónapostól 3 éves korig.
Babaúszás saját külső és belső babamedencével
Babaszauna
Babamasszázs
Babajátszóház
Gyermekmegőrzés
Elérhetőségek
1039 Budapest
Királyok útja 140
Megközelíthetőség:
info@baba-sziget.hu
Nyitva tartás
Hétfő8:00 - 17:00
Kedd8:00 - 17:00
Szerda8:00 - 17:00
Csütörtök8:00 - 17:00
Péntek8:00 - 17:00
Szombat -
Vasárnap -
Babaúszás - babawellness nyitva tartás:
Hétfő: 9:00 - 11:00 16:00 - 18:00
Kedd: 9:00 - 10:30
Szerda: 9:00 - 11:00 16:00 - 18:00
Csütörtök: S z ü n n a p
Péntek: 9:00 - 11:00 16:00 - 18:00
Kedvezmények és
fizetési lehetőségek

Készpénz
Belépők
Bérletvárásrlási lehetőség
Egyéb lehetőségek
  • Gyermekmegörző$Babawellness$Képesség fejlesztés
  • Infraszauna
  • Babamasszázs
  • Képességfejlesztő játszóház
Faninfo tipp
Babáknak
Gyerekeknek
Családoknak
Kapcsolódó cikkek
 
Babaúszás – sport a legkisebbeknek
A babaúszás meglehetősen megosztó jelenség: vannak anyukák, akik ódákat zengenek róla, mások viszont a fertőzésveszélytől tartva semmi áron sem vinnék az uszoda közelébe csemetéjüket.
Parkolás
Utcai parkolás lehetséges
Étel, ital
Programok